Ett varv via förlossningen

Kanske inte så dramatiskt som de låter. Utan nu idag hade de öppet hus på BB och förlossningen så man fick komma in och bekanta sig. Bra upplag då de numera inte igår ett besök dit. Synd. 
 
De var guidade turer som gällde så man fick snällt sitta och vänta vid infon, vi missade föregående grupp med ett par minuten. Nu var de inte så lång väntetid, kanske 15 min. Och då de är internationella amningsveckans kunde man bekanta sig med en massa material under tiden. Träffade även på en del bekanta som också skulle runt och titta. Babyboom just nu tydligen, bara trevligt 
 
Själva genomgången gick rätt snabbt, tror vi var klara på 20 min. Men vet i alla fall vilken ringklocka man skall trycka på nu. Lite synd om papporna kan man tycka, de förlossningsrum vi fick se hade bara en hård pinnstol att sitta på. Bra att veta var även att man måste ha med mat till pappan, och att de inte får stanna på BB över natten (vilket jag tycker är lite dumt) 
 
Mest var de att här kommer du in, här kollar vi upp hur läget är och så själva förlossningsrummet. Lite roligt var att de ännu idag inte fötts några barn, så vi skojade att alla mammor gick hemma och väntade på att evenemanget skulle ta slut. 
 
BB i sig var ingen större nyhet. Har varit där ett par gånger iom arbete och tagit prov på mammorna. Men de är bara pappor och syskon som får komma in på avdelningen, vill man visa upp babyn måste man gå ut i trapphuset. Ganska bra så blir de inte en massa spring, speciellt om man delar rum med någon. 
 
Lite mera redo är man nu då, kanske
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: