Extralyxig ramp till trappan

Eftersom vårt icke barnvänliga hus har en trappa vid ytterdörren kändes de smått nödvändigt med en ramp upp, i alla fall för min del. Jo man kan hålla på och lyfta vagnen, men den väger i runda slänga 15 kg tom så blir de en del släpande. Tanken var en snabb ramp, mannens plan var att åka till byggmax, hämta en planka, såga den på två och spika fast. 
 
När vi för några veckor sedan vara på kaffe till svärföräldrarna kom de på tal, på saker vi ännu måste fixa. De ena ledde till de andra och i måndags fick vi rampen levererad. Jämfört med vad vi planerade är detta lyxvarianten 3.0 
 
Tamtadaaa. Materialet är greppvänligt (borde alltså göra att de inte blir så halt), lister på sidan så att hjulen inte halkar av och ytbehandlat för att tåla de finska vädret. 
 
Själva rampen är löstagbar och kan lätt ställas undan, eller tas fram. Winnie inspekterar att det är kattsäkert. 
 
Naturligtvis måste jag testa hur de fungerar med vagnen. Den får 4/4 barnvagshjul. Nu kommer babyn och jag inte ha några ursäketer för att sitta inne. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: