37+1

Händer inte så mycket här. Igår låg jag mest på soffan och försökte att inte ha ont. Har gjort roligare saker. Har ju fått sådana foglossningar framtill att jag numera hoppar på kryckor. Vet inte om de hjälper så mycket, men får upp bättre fart i alla fall. Vilket kanske inte heller är så bra. Nattetid har jag tydligen en hel del oljud när jag svänger mig. 
 
Har letat efter ett SI bälte, men verkar inte säljas i Vasa. Har gjort en nödlösning som i alla fall fungerar hemma. Lindat en gammal hästbenlinda runt höfterna. Hjälper lite i alla fall. Dock har jag inga rena lindor så de luktar ”lite” häst. Kanske inget man tar med sig på stan. 
 
Idag var det i alla fall åter dags för besök hos barnmorskan. Vi har tydligen fått onsdagar som vår dag. Mannen var också med. Blodtrycket ligger stadigt på 135/80. Hoppade över vägningen idag men ligger ca 10 kg på plus, trots att jag inte kunnat röra på mig den senaste tiden, först vricka fot, som sedan blev inflammerad och nu fogarna. Lillen var inte sugen på att registrera hjärtljud. Svängde först runt så att inget hördes och började sedan ”protestsparka” så det syntes. Magen har börjat krympa. Har i två veckor haft ett SF mått på 34, men nu ligger de på 33/32 (kanske någon tror mig när jag säger att jag upplever att jag har liten mage) 
 
Vi passade på att vaccinera oss mot influensa. Inget som någon av oss normalt brukar göra, men att ha en nyfödd mitt i influensaepidemi gör att vi har gjort ett undantag. Nu har vi i alla fall försökt minska risken för smitta. Tar dock två veckor innan jag ger fullt skydd till babyn. 
 
Så fin är jag inlindad. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: