En sväng via Reko ikväll

Var ett tag sedan vi handlat senast på Reko, men denna vecka lyckades jag lägga in några beställningar och idag tog jag mannen under armen och åkte för att hämta produkterna vid kaserntorget när de var utdelning. Kan hända att de inte var riktigt rättvist fördelning av arbetet. Jag letade upp producenterna och betalade, mannen fick släpa på alla påsar. Inte lätt med kryckor alltså. 
 
Vi kom rätt tidigt så var inte så mycket folk ännu. Behövde inte ens köa
 
Nu kanske vi klarar oss ett tag. Den rökta laxen blev middag. Köpte dessutom ett kg nötfärs och ett kg nötstrimmlor, dock hade de i stället lagt nöttärningar i min påse. Ingen skillnad för mig. Testade även en grisköttskasse från ”Glada knorren” där de skulle finnas kött för 4 personer i 7 dagar. Lite roliga proportioner bara, tex 1,5 kg kotlett men bara 500g köttfärs. 
Lite torkade trattkantareller kom med hem, borde räcka ca ett år (Köpte två påsar) 
 
Bästa med att handla från reko är att man verkligen köper rakt från producenterna. Mycket är eko, och djuren haft ett bra liv. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: