Vy från sovrummet

Mannen åkte hem till sin mor för att leverera lite honung och bada bastu. De betyder att jag har huset för mig själv några timmar för andra gången idag, han var och tränade tidigare. 
 
Först var jag faktiskt lite effektiv med att plocka i diskmaskinen och vika in tvätt men sedan blev jag lite ”lat” Höfterna håller helt på att säga upp kontraktet. Helt normalt att de låter klonks varje steg man tar? 
 
Så nu ligger jag på rygg i sängen och läser om Astrid Lindgren. Rätt spännande bok, dock lite rörigt med en massa bilder och bildtexter på var och varannan sida.  När man läser boken slås man även om hur gammal hon blev, just nu är jag framme vid åren 1929-1932. 
 
Inse dock att jag borde pallra mig ner, brasan har väl slocknat för en god stund sedan. Och i alla fall här på andra våningen där vi inte har så mycket värme på börjar de kännas att temperaturen sjunker där ute. 
 
Larven, min bästa vän i stället för miljontals kuddar mot foglossning
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: