Vecka 41+0 och negativa antal barn på utsidan

Ännu en vecka har gått. Ingen baby synes än. De som är säkert att senast nästa vecka händer det eftersom man sätts igång efter 42 veckor
 
Barnmorskebesök idag igen. Alla värden ok. Babyn låg och snarkade som vanligt när hon kollade hjärtljuden så blev bara 130. Sjusovare. Magen har äntligen börjat trilla neråt. Mannen påpeka de tidigare idag och även barnmorskan kommenterade det. Så nått händer i alla fall. 
 
Bokades även in på överburenhetskontroll i nästa vecka. Lite knepig vecka då de är en helgdag mitt i. Hoppas dock vi inte behöver använda tiden. 
 
Tiden börjar bli lite lång. Mest för att jag är så fruktansvärt ridsugen (är snart 12 veckor sedan jag senast varit uppe på hästryggen) och så längtar jag efter att kunna börja röra på mig. 
 
Dagens suddiga mage. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: