Dopstress och mjölkstockning?

Nej. Jag har varken de ena eller de andra, men läste artikeln i kyrkpressen. Vi har tagit det så lugnt med dopet att vi inte ens tänkt på några dekorationer före kyrkans vaktmästare frågade om det. Nåja efter lite grävande här hemma har vi ljus i alla fall. 
 
Tårtan beställde vi som sagt och den hämtades idag. Hoppas den är fin,vi har inte ens öppnat kartongen. Tårtans står dessutom hemma hos svärmor, rymdes inte i vårt kylskåp. 
 
Eftermiddagen tillbringade vi hos svärmor. Mannen och jag bakade väldigt effektivt. På 90 min hade vi producerat två mjuka kakor och två kex. Vill också ha stort kök med varmluftsugn *avundsjuk* (vår spis är en 50 år gammal Strömberg med endast två plattor. Ca två smurfar bred. Tar evigheter att tillreda nått) Sonen var i goda händer hos farmor under tiden. Eftersom han sovit dåligt under natten och bara sov 45 min på förmiddagen gick jag med honom dit (och hem). En timme sov han ute på verandan där. Däremot var vägen till brändö lååååång idag,trött i kroppen. 
 
Drömtårta och kolasnittar på gräddning. 
 
Här hemma har jag kokat kött till soppan hela dagen, naturligtvis i wonderbagen,var annars. Skar även alla grönsakerna klart men när de kom till potatisen gick de sämre. Skalade även en del av tummen. Mannen fick rycka in och fixa de sista potäterna. Hoppas 4,5 liter soppa räcker till 12 pers 😉

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: