Hemmagjorda leksaker

Som om tiden inte annars skulle räcka till sitter jag och virkar små djur, leksaker, till sonen. Hittills har de blivit en bläckfisk och idag fick jag klart en elefant. Dessa är djur som egentligen borde ta ett par timmar att laga, men jag håller på ett par veckor i stället. Man får ta ett varv åt gången mellan amningarna. Virkning är dessutom inte min starka sida, jag har aldrig ”lärt” mig mera en den obligatoriska rundan pannlappen man tvingades göra i fjärde klass. Mönster vet jag inte hur man läser egentligen så ibland är de ett under att de blir nått alls. 
 
Första gången jag virkade på 20 år var till mannens brorsdotter när de var här på besök för ett par år sedan, måste varit de mest sneda och vinda fantasidjuret som sett denna värd men den blev poppis i alla fall.
 
Tycker dock det är rätt roligt att göra egna leksaker (kan man kanske sticka?) och dessutom kan man göra många olika varianter för en billig penning. Misstänker vi kommer ha ett helt zoo här innan årets slut.
 
Bläckfisken. Första projektet som blev klart. Egentligen skall de vara till preumaturbarn men tycker de är så söta. 
 
Den dvärgnosade minielefaten som såg dagens ljus nu ikväll. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: