Organiserat kaos?

Vet inte riktigt vad som flög i mig idag är jag ammade. Men ett tu tre fann jag mig själv med att omorganisera hela vardagsrummet. De är visserligen rätt snabbt gjort med tanke på att vi har ett rätt litet vardagsrum och de är, tyvärr, fyllt till bredden med saker. 
 
Det första jag gjorde var att flytta matbordet närmare fönstret och ta bort extra skivan i det. Så nu har vi i stället ett runt bord med plats för tre personer. Kommer det gäster är de lätt att bara dra ut de från väggen igen. Har näligen länge gått och fundera på att köpe ett fyrkantigt bord just för att de skulle ta mindre plats. Men de löste ju sig av sig själv. Vi har ju inte plats med ett matbord i köket så därför måste vi trycka in det i vardagrsrummet
 
Sedan har vi även barnvagnen i vardagsrummet som tar en massa plats. Men jag bestämde enhälligt att vi slänger ut motioncykeln (tror det räcker med att jag promenrerar en massa varje dag just nu) men även babykorgen får flytta ut i garaget i väntan på bättre tider. Tanken var ju att G skulle sova i den dagtid men de fungerade ju inte så den har mest blivit ett ställe dit man slänger alla andra extra filtar mm. Vi har inte möjlighet att ha saker som inte är i anvädning. Så i stället står nu barnvagnen där. Ihopfälld rymdes den riktigt bra. 
 
Men i stället har vi nu golvet fullt med grejjor som inte skall vara här. Ingen orkade bära ut dem mera i kväll, för man måste nämligen först skotta fram garaget. 
 
Tror jag får slänga in efterbilden en anna dag, är som sagt kaos ännu. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: