Familjeutflykt

I går var mannen hemma så vi passade på att göra en familjeutflyckt. Nu blev de inga långa strapatser utan vi åkte till Gustavsborg öppna dagis. De har nämligen varje tisdag och torsdag grupper för barn under ett år med tillhörnande babyrytmik. Var andra gången för mig och G och första besöket för mannen. 
 
Lugnt när vi kom dit med bara tre andra barn. Medan sedan blev de lite kaos, tror de var sju stycken när vi gick. Alla utom G var äldre än 7 månader och rätt rörliga. Så man var tvungen att se upp lite. G var dock rätt nöjd över att bara ligga på golvet och iakta de andra. Sångerna gillar han även, speciellt de med mycket rörelse i och var säkert extra roligt när pappa var med och kunde lyfta höööögt upp mot taket. Jag brukar bara vippa lite hit och dit.
 
Blev lite mysig sagostund med far och son mitt i allt kaos. G orkade dock bara halva boken sedan blev han trött, och de med besked. Tror ingen missade som han lät. Men att orka med så mycket stimulans när man bara är tre månader och vi var där över en timme. Tummen upp för G. Dock tror jag att mamma var den som blev tröttast för jag låg på soffan resten av kvällen.
 
Spännade saga mitt i. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: