Lite down idag

De har inte varit min dag idag. Har kännt mig rätt låg hela dagen. Ibland är de så och då skall man Bara acceptera det utan att destu mera fundera vidare. Som tur har mannen gett G precis all den extra uppmärksamhet jag inte orkat med. Vi myste mest i soffan och läste en bok om Pettson och Findus. 
 
Tror dock jag skall be rådgivningen skriva den där remissen till horisonten i alla fall och testa gå dit. Visserligen har jag psykolog via centralsjukhusets akutpsykiska poliklinik och var faktist där och pratade idag, blev dock lägre efter det besöket. Är ju där för att reda ut tankar och känslor kring förlossningen men trots att jag varit dit två gånger plus de inledande besöket så har vi bara varit inne på det ämne 5-10 min. Idag pratade vi om mitt ben. Hon funderade hur jag skall kunna jobba i sommar med benet. Rätt bra hade jag ju tänkt de skall gå. 
 
Men jo, känns som att jag kanske behöver tala ut och hon jag går till nu kan nog inte ge mig de jag kanske skulle behöva så får söka vidare. Är ju ändå rätt mycket som hänt både fysiskt och psyksikt senaste tiden. Och jag är rätt bra på att sopa allt under mattan. 
 
Sedan är kroppen i rätt dåligt skick just nu och med rätt ordentliga smärtpåslag. Dvs beror det på vädret men sen har ingen eller sett över min medicinering sedan förlossningen. Vet ju dessvärre att så länge man ammar är de rätt begränsat vad man får äta. Har ju varit snart ett år utan riktig bra smärtlindring. De tär på kroppen förr eller senare
 
Är dock inte orolig över att ”gå under” men lite behöver jag kanske dammas av. Som tur har jag starka axlar att luta mig mot då det behövs. 
 
 Nu skall jag krypa ner i sängen och lyssna på sonens fridfulla sniffande och snuffande. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: