Nu skall de bli fotografering av bra kvalitet

Det hela började med att jag igår fick ett sms och att posten vill komma och dela ut ett paket åt mig. Får själva välja tid. Sattsade på utdelning A (undrar vad som skiljer A och B här?)
 
 
Fick ett spännade paket

 
I lådan fanns en låda
 
Nämligen ett nytt obejtiv till min Nikon D40 kamera
 
De var en tidig födelsedagspresent. Orsaken var att jag frågade på facebook om de löns att laga de gamla som gått sönder redan för ett par år sedan. Kameran har sedan bara blivit liggandes och samlat damm. Men nu känns de som att jag skulle vilja ha annat än bara suddiga telefonbilder på G. Även bloggen får förhoppningsväs bättre bilder på så sätt. Får tacka min far som tyckte jag behövde ett nytt. 
 
Får dock anmäla mig till en fotokurs eller nått liknande. Inser att jag glömt precis ALLT gällande att fota med systemkamera. Jag var kanske inte så bra före heller men nu är de katastrof, speciellt om man skulle vilja ha lite kvalitet på bilderna
 
Den här blev jag dock jättenöjd med. Fotat i vårt mörkaste hörn i vardagsrummet. Helt oredigerad (för de kan jag inte heller)
 
 
 
 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: