Jag när en kamin vid mitt barm

Ja inte har G ärvt mina frusna gener. Alla var ju lite bekymrade över hur de skulle gå iom att vårt hus är så kallt, en dålig vinterdag kan de vara 18 grader inne. Som tur har de inte varit så kall vinter i år. Och de har inte alls varit några problem för sonen. Snarare har vi fått det motsatta problemet. När vi besöker släktingar eller är på platser som har mera än 20 grader har vi ett mycket varm och svettigt barn. Han får helt enkelt för varmt. 
 
Tex på föräldrarkursen vi går på skrattar de alltid åt oss. Ju längre fram på kvällen destu mindre kläder har G på sig. Och då klär vi honom lätt med kortärmad body
 
Samma bekymmer har det varit att klä honom i vagnen. Misstänker att han i sommar kommer att sova i bara blöja ute för att inte få för varmt. Som idag hade han bara kortärmad body, byxor, mammalådans bommullshalare (och för att jag frös, en filt över fötterna) plus en mössa. Och han var varm och gosig när han kom in efter två timmar ute. 
 
VIssa nätter när jag har kallt brukar jag med flit låta honom sova med mig under täcket. Babykamin är rätt bra att ta till. 
 
Varm och gosig baby efter tupplur
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: