Lapp på lapp men ingen sömn

I går fick jag äntligen klart mitt lapptäcke som jag har hållit på att sy. Tog lite längre än vad jag tänkt och de blev bara fel hela tiden. Hade inte klippt riktigt rakt så när jag skulle börja sätta ihop den utsprungliga planen passade inte bitarna med varandra. Så fick tänkta om och sy på nytt. Men då räckte inte bitarna till så fick igen planera om osv osv. 
 
Slutresutlatet blev i alla fall rätt bra med tanke på att jag senast sytt ett lapptäcke i lågstadiet (då var de ett sängöverkast) och att de den gången var en massa rutor av samma storlek som syddes ihop. Nu blev de en lite mera avanserad modell med trekanter (tror de var trekanterna som ställde till det) 
 
G fick i alla fall sin filt till slut så att han kan ligga på golvet. Saknas nu bara att sy ihop en 10 cm springa som blev för att jag skulle kunna vända på täcket rätt väg. 
 
Fråga inte om ljuset. De blev konstigt
 
Så var tanken från början
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: