Så var första dagen över

Alla klarade av första dagen och är ännu i liv. 
 
Hade väckning 5:30 i morse men redan 5:10 var de en plutt som vaknade och ville ha torr blöja. Så blev lite tidigare morgon än vad jag tänkt mig. Behvöde i alla fall inte stressa vilket var skönt. 
 
Var riktigt roligt att komma på jobbet i alla fall, alla verkade glada att se mig. Huvudet blev lite trött eftersom jag skall skolad in på en för mig ny arbetspunkt. I sommar kommer jag att göra resistensbestämmning på urinprov (om man tar den korta och lätta förklaringen) Förra sommaren var jag också på urinsidan med då var min uppgift att göra bedömning på vad som växte på skålarna (om de växte nått dvs) och vad man skulle göra sedan. I år blir de alltså att göra ”sedan”
 
Mycket att hålla reda på så blev lite trött på eftermiddagen. Är säkert förlåten för det. Som tur är jag inte ensam utan har en handledare med mig i ett par veckor. 
 
Hemmavid hade de också gått bra och inga större katastrofer inträffade. Lite knepigt att äta på morgon/förmiddagen men där misstänker vi att de var den nedrysta mjölken som spökade och smakade konstigt för G brukar inte ha några problem med att äta ur flaskan. 
 
Och det var väl jag som hade mest problem och skickade femtioelva hur går de meddelande. Inte så att jag inte trodde mannen inte skulle klara av dagen, utan snarare hur G klarde sig utan mig (och jag utan honom) och aldrig har de tagit så länge att köra de 20 min de tar att köra hem. Var ju rött i alla korsningar och folk kom både från höger och vänster. 
 
Härifrån kan de ju bara bli bättre och tror de är nyttigt för oss båda att få känna på varandras roller
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: