En tur på megaloppis

I lördags plockade jag upp brorsan och så åkte vi en sväng på Megaloppiset som folkhälsan ordnade i bottniahallen. Tummen upp denna gång var att de i alla fall fanns lite folk som dirigerade trafiken, till skillnad från första gången då de var rena rama wilda western på parkeringen. Och de hade dessutom växelpengar att ge tillbaka när man betalade inträdet. 
 
Gjorde vi några fynd? Tjaaaa….Brorsan hittade några snygga antika fågelaffischer och en termos. Jag plockade upp några tygböcker åt G som jag hittat innan, men försäljaren bodde en bit bort så vi hade kommit övernes om att jag hämtade dem under loppiset i stället. betalade med mandariner och choklad för dem. 
 
Två bodysar med kaniner i en större storlek samt en tröja slank med åt G. 
 
Överlag tycket jag dock att de var rätt hög prisklass på allt, eller så försökte folk bli av med skräp. Fanns nästan inget mellanläge. 
 
Var roligt att hänga med brorsan. Trots att vi bor i samma stad hinner vi inte ses så ofta. Tror de kallas för livet och att vi båda är rätt upptagna med våra egna grejjor
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: