Dagen som bara försvann

Igår var de verkligen fart och fläkt från morgon till kväll. 
 
Först var de jobb 7-15. Blev sedan upplockad av man och barn direkt efter jobbet. Nu skulle vi åka till skolan och lyssna på när mannen presenterade sitt slutarbete. Och trots att vi bor ihop har jag varken hört eller läst de innan så de var spännande även för mig. 
 
G var jätteduktig och lyssnade ivrigt. Eller nåja, han lekte mest med sin tygbok och babblarskallra. Mest spännande var när vi promenderade runt i klassrummet och han fick syn på sådana där människodockor där man ser alla inälvor. Dem ville han titta länge på. Blivande läkare måntro (även om jag påstor att han kommer bli polishund när han blir stor)
 
Kan hända att oponenterna var lite disstraherade av vår närvaro, på ett positivt sätt. Nu som då märkte jag att de tittade mera på G än på mannen. Nå han fick beröm över sitt arbete så helt farligt kan de inte varit
 
Dirket när de var slut packade vi ihop oss i bilen och gasade iväg till sista gången av föräldrarskapet främst kursen. Som tur hade vi förvarnat om att vi skulle komma lite sent. Smaskade både makaronilåda och tårta. Nu märkte man att G började vara lite trött och gnällig. Även mamma var på den sömniga sidan. Totalt blev de en 12 timmars dag för mig utan pass. 
 
På tur i skolan. Tillbringade mesta tiden sittandes på golvet. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: