Radera vänner på Facebook

I helgen satt jag och plockade bort lite folk från min vännlista. Sådana som man aldrig träffat men ändå hade som vän. Personer som man kanske gick en kurs med för 10 år sedan och inte sett sedan dess. Man varken likar eller kommenterar varandras inlägg. Sedan var de en massa löst folk som ryckte. Och någon enstaka som jag råkade radera i misstag så fick skicka ny vännförfrågan
 
Men de jag började fundera på är de nästan obligatoriska inlägget man lägger ut. Nu har jag städat vännlistan. Kan personer läsa så lär de ju vara kvar. Och de man raderat så kan oftast inte läsa inlägget, om man nu inte gjort de offentligt vill säga. 
 
Eller den andra varianten. Nu kommer jag att städa vännlistan. Kommentera om du vill vara kvar. LIte som att fiska efter kommentarer. 
 
Jag lyckades i alla fall radera nästan 100 personer från min lista. Kanske de rycker några fler, finns ett par jag funderar på ännu (så vill DU var kvar så kommentera….nä skämta bara)
 
 
 

 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: