Första turen till lekparken

Vissa dagar, när jag kommer hem från arbete och är trött. Ja då orkar jag inte med så mycket extra gnäll. En sådan dag fattade jag beslutet att nu skall vi ta mig tusan hitta på nått efter maten. VI har nämligen en 90 min mellan 17:30-19 när G börjar vara trött som är rätt tung. Han gnäller på det mesta och inget är rikitgit bra. 
 
Troligen beror de på att han sover sista luren runt 15 så han orkar inte riktigt vara uppe mera. Men sover han efter de på dagarna vill kvällarna bli så långa. Bättre att lägga 19 
 
Nu blev de lite sidospår. Nåväl. Tog mannen under armen och sonen i vagnen och så traskade vi iväg för att upptäcka en lekpark. Visste att de skulle finnas en ungefär en km från oss. Grön och fin var den. Minus att de hängde några unga pojkar där. Inte så att de störde men de var lite i vägen och hade inte vett att flytta på sig. 
 
Vi testade att åka ruchkana (den var bygg för lite kortare människor än mig, fick böja mig krogig för att komma upp för trapporna). G fick testa att gunga i en babygunga ”helt själv” dvs mamma satt och höll i. De hade rätt smart gunga. Två babygungor som var ihoplänkade med ett sittbräde  i mitten där en vuxen kunde sitta. 
 
Så nu är vi utrustade med hink och spade så nästa gång skall vi testa sandlådan tror jag. Undrar om det är mamma som får bygga alla sandkakorna?
 
Helt okej att hänga här säger G
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: