Intensiv helg

Ja inte har vi suttit hemma på ändan i helgen i alla fall, känns som att de varit full fart frammåt hela tiden (vilket diskberget här hemma skvallrar om då ingen hunnit diska)
 
I går blev de flytt. Inte för oss utan för syrran och hennes sambo som efter 10 långa år i Åbo tagit sitt förnuft till fånga och flyttat till vasa. Jag hade lovat 1 och 1/3 dels bärare (oklart vad jag själv skulle göra) för att bära saker här i vasa. Vi väntade och väntade, väntade och väntade på att de skulle komma. Gick inte så fort med fullastad bil så se sådär 2 timmar sena tuffade de in i Vasa. 
 
Måste varit en av de mest effektiva flyttar. 35 min tog de att tömma bilsläpet. Jag bar en hel lampa från bilen till hissen. Ett lass hade dock blivit flyttat tidigare med möbler så var mest lådor som skulle in. Skönt att någon i familjen är bra på att flytta, till skillnad från mig då. 
 
 
Vi körde sedan hem brorsan och så fortsatte familjefesten fast med mannens släkt. Han syrra med familj är hemma på semster i Finland och råkade i går vara i vasa. Så blev en snabb sväng där via. Vi har ju inte setts sedan vårt bröllop 2015 så var en roligt pratstund. Vi fick träffa dersa son vi inte sett tidigare (och dotter men henne var vi träffat) och de fick träffa G. Blev bara en timme i går då klockan var så mycket men vi fortsatte idag en stund på morgonen. 
 
Tycker de är så kul att vi kommer så bra överns trots att vi kanske bara träffast 5 gånger. Vissa människor bara klickar man med direkt. 
 
Detta var ända bra bilden jag fick till där i går. Visar väl att man har annat att göra antar jag. Dessutom lyckades jag spräcka mina byxor. 
 
Idag fortastte vi som sagt med att träffa dem. Sedan hem och klippa gräs och så skaffa lunch, då vår planerade lunch idag blev middag i går åt oss och min mor. Så kan de gå. 
 
Mannen åkte och tränade och G sov fantastiska 90 min, inomhus. Han är ju så svår att få att sova på annat ställe än i vagnen (bil går också bra) men idag gick de plötsligt. Han var väl så trött för han somnade när vi eftermiddagsammade. 
 
Vi avslutade dagen med att röka lite lax, måste ju testa om vi vågar bjuda på rökt fisk när vi får främmande. Och de vågar vi nog
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: