Ett kylskåp och en kaninbur senare

Kaoset bara fortsätter. I onsdags, eller egentligen på tisdsg kväll redan märkte vi att kylen inte fungerade på nya stället. Vet inte vad jag har för otur gällande nya bostäder och kylar för de är andra gången de händer. Kylen fick ström för lampan lyste men den blev aldirg kall. EFter 12 timmar var den fortfarande varm och 26 timmar senare ännu samma sak. 
 
Så hyresvärden kom över och tittade, eller snarare måttade för att köpa en ny kyl. Blev dock en med både kyl och frys till skillnad från den som var här innan då med bara kyl. Som tur gick det att avbeställa frysen jag klickat hem. I går blev de att vänta på att de skulle komma med kylen vilket skedde 18:30. Nå efter vissa svordomar var den på plats men skulle vänta 3 timmar innan den fick kopplas i. Mitt i natten om man är småbarnsförälder och heter Maria. 
 
VI hämtade även kaninen på torsdag. Vi hittade nämligen inte hans transportbur och tyvärr är han ju inte så famntam att man kan ta honom utan. De löste sig i alla fall. Problem två där då var att buren inte rymdes in i Saaben. Vi måste skruva sönder den i minsta beståndsdel. Detta i ackompangemang av son och kanin. Inte alls stressig. Till på köpet innan lunch.
 
Kaninen som annars är lite nervös av sig rynkade knappt på nosen över att vara på nytt ställe. Vi öppnade transportburen och lade ut en matta under tiden vi åt. Där satt han och tvättade öronen. Sedan tog de ett tag innan vi orkade och fick ihop buren men ingen stress. Enda han var lite sur över var att vi hade för lite sågspån så nedre våningen blev tillfälligt utan. 
 
Är väl inte riktigt där han skall stå men är minst i vägen på så sätt 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: