Härliga promenader

Jag och G har börjat med en ny (O)vana. I arla morgonstund tar vi oss en promend och utforskar vår nya omgivning. På samma gång får vi frisk luft, jag får motion och G får se nya saker. Tidigare har vi näligen till 99% använt vagnen endast som en metod att få honom att sova. Så vi har nästan aldrig haft vagnen i sittläge. 
 
Nu börjar de dock vara den tiden på året så man vet inte riktigt vad man skall lägga på sig, eller honom. G är ju ett varmt barn så för tillfället har han bara vanliga kläder plus en halare. I går när de var lite kallare (+4 grader) fick han en halare med ett tunnt foder, annars har vi en ofodrat. Ingen påse i vagnen ännu, däremot ett ”lock” eller vad man skall kalla det. Och så mössa på. Samma morgon hade jag själv vinterjacka och stickad mössa. Jackan var mest för att jag inte har hittat mina tjockare långärmade tröjor ännu så går med bara t-tröja på inne. 
 
 
 
Och på tal om att lära känna sin nya omgivning. Gissa om jag tittade både en och två gånger när jag hittade detta hus en bit från oss. Kan säga att hästskulpurerna är de mest normala som finns på den gården. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: