Men hur klär du ditt barn

 
Okej, tillbaka till skolbänken och nytt fösökt hur man klär sitt barn snyggt och matchande. Tänkt genom grundfärgen och piffa till med lite snygga accesoarer. Eller? Idag blev de helt klart typen vad ligger överst i skåpet när jag klädde G. Vad tänkte jag. Body med blå hundar/katter och gula byxor till det. Hur kommer han att överleva? Finns de terapi för detta senare i livet?  Eller, finns det en möjlighet att han kommer att utvecklas till ett helt normalt litet barn utan trauma? 
 
När mamma har bråttom och sonen inte sammarbetar outfit
 
Har aldrig lagt så stor vikt på HUR han ser ut utan mera fokuserat på ATT han har kläder på. Klart, skall vi iväg på nått kalas eller dyligt så tänker man kanske lite mera på att få till en helhet. Skall han bara härja hemma på golvet, inte så mycket tanke på färg och nyans. Ibland lyckas man bättre och ibland sämre
 
På 10 månader tror jag att jag köpt kanske 5-6 plagg åt honom bara för att jag tyckt att de varit söta. Resten har bara varit för de praktiska (och en stor del av garderoben har vi fått av släkt och vänner som fyndat) Snart får vi börja jaga lite mera storlekar, 68 börjar vara lite på gränsen och om vi nu köper så är det 74 som gäller. Men han har inte så bråttom att bli lång verkar det som.
 
Hur viktigt är det att barn har matchande kläder för er. Planerar ni era outfits i veckor ja månader innan och tänker på att hela familjen skall se ut som en helhet. Eller är ni som vi när vi dyker upp, en röd, en blå och en gul (tex) 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: