Njuter av höstlivet

Dessa dagar när solen skiner måste man ta vara på. Man vet aldrig när de kommer att hända nästa gång. Idag har vi maxat utelivet på alla sätt och vis. 
 
Morgonen inleddes med en timmes familjepromenad. Vi hamnade ute i stenhaga så tänkte passa på att titta lite på den nyöppnade babyaffären. Var tvärsäker på att den fanns i GW gallerian så dit styrde vi kosan. Utan att hitta någon affär. Fick börja googla och söka. Jahaps, i samma byggnad som XXL tydligen. Och när vi lyfte blicken såg vi den tre meter långa ”annonsflaggan” på väggen mitt emot GW. Så dålig syn hade vi tydligen att vi missade den är vi gick förbi. Blev ingen inspektion av affären då de öppnade först 10, hallåååå, småbarnsföräldrar har sovmorgon om de sover till 7
 
Eftermiddagen tillbringades ute på vår bakgård. Plockade upp potatisarna, som fick åka raka vägen till komposten tyvärr, De hade inte blivit kuperade så hälften var gröna (var bara 5-6 plantor så ingen större förlust) Fixade även lite med vår gräslök, var inringad med en massa tegelstenar, men bytte ut den mot en tom odlingslåda jag hittade. Till våren kommer jag nog gräva upp löken, fylla på med bättre jord och ”organisera” så att man kan plantera annat än gräslök i lådan. 
 
Passade även på att kratta ihop lite löv, alla grannar har stora lönnar så ni kan ju gissa var alla deras lönnlöv hamnar, hos oss förståss. G satt i vagnen föst men de var tråååååkigt. Så han fick komma ner på marken och leka. Borde kanske börja söka efter skor åt honom, och vantar med tummar (finns de i så små storlekar?)
 
Skönt var de i all fall att kunna vara ute så mycket och länge, även om de bara var +3 grader på morgonen. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: