Drutta på ändan

Tycker ni att jag skall sluta tjata om våra eviga promenader. Haha, nä de tänker jag inte göra. Motion och frisk luft är ju viktigt för både kropp och själ. 
 
 
 
Fast jag är tveksam och dagens promenda var så speceillt hälsosam. Minus 3 grader när vi traskade iväg. Kombinerat med gårdagens regn. Resultatet. Ishalka. Glashalt på alla vägar. När vi promenderade i godan ro på Gustavsrovägen sa de bara plopp och så låg jag där och sprattlade som en annan snigel. Eller okej, jag gled i väg ner på knäna med ett stadig tag om barnvagnen. Som tur nappade mannen tag i min innan de blev magplask. 
 
Linkade vidare. Blev till slut en timmes promenad, men tittade att jag måste tagit rätt små steg för på 4 km fick jag ihop nästan 6000 steg. Tripp trapp liksom. Sedan tänkte jag dratta på ändan igen. Och småslirade flera gånger. Suck liksom. Tror mycket hänger ihop med att jag ännu inte har 100% kontroll över mitt högra ben. De glider iväg lite för mig ibland och just när de blir halt så har jag inte muskelstyrkan att ”stoppa” rörelsen.  Har blivit rädd tex för att gå med vagnen i nedförsbackar för känns hela tiden som att benet viker sig under mig. Trotsar räddslan och går i alla fall men de går inte så fort. 
 
Vackra vyer är de i alla fall så här års
 
Väl hemma märkte jag att jag börjar vara rätt mörbultad. Kommer att bli ett som annat blåmärke tror jag, plus att jag fått ett ordentligt skrapsår på ett knä. och den andra knäskålen har varit ute på vift så ligamenten är lite ömma. Sådant är livet, beställer lyftkran tills i morgon så jag kommer upp ur sängen

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: