Loppisfynd

 Blev en tur på loppis även i dag. Först ut till de gamla, lite klibbiga loppiset i Liselund. Där var vi nästan bara innanför dörren och vände innan vi gick ut igen. Kändes nästan som att man klibbade fast i golvet när man gick. Så vi körde vidare till Combo
 
 
Sällan så kommer man ut tomhänt därifrån. Just nu söker jag mest efter barnkläder i storlekarna 74-80 samt små små skor till vintern. 
 
Idag hittade jag ett par gummistövlar, de är nog både en och två nummer för stora så till våren kommer han säkert kunna gå med dem. Men nu är de mera tänkt så att han inte blir våt om fötterna när vi går till lekparken och leker i sandlådan. Lite skydd mot vatten. Och när han inte går gör de väl inte så mycket att de är lite för stora. 5€ betala jag för dem.
 
Hittade även tre bodysar i glada färger för 3€ totalt. Kände mig riktigt nöjd med dagens köp. Vem vill inte ha glada luddiga monster på sina kläder?
 
 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: