Vad gör man när barn sover?

Med regn i sidled som innehöll snö, blåst och rugg var jag inte så jättesugen på att gå ut och gå eftermiddagspromenaden idag. Halvseriöst gjorde jag ett försök att lägga G här inne. Har aldrig lyckats tidigare att söva honom dagtid utan amning, och de gånger han faktist har somnat inne kan man lätt räkna. 
 
Vet inte riktigt vad som hände idag. 10 min bök och plötsligt sov han. Sover dessutom ännu. Gossen som normalt sover max 40 min per gång har nu sovit TVÅ timmar (och fortästter alltså ännu, borde man börja väcka snart?)
 
Jag är ju inte van att han sover så länge. Första gläden kom när jag han titta ett avsnitt på unga mammor, och hann titta ett till. Springer och tittar till honom hela tiden. Sover ännu. Börjat planera middag. Surfat runt lite. Bloggar. 
 
Frågan är, VAD gör man när barn sover? Vågar ju inte påbörja nått för då kommer han säkert att vakan. Men tackar inte nej om detta blir en vana. 
 
Liten trött plupp tydligen
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: