Vågar du låta din partner välja ditt godis

Ingen bra dag idag med humöret, de har mest varit nere vid tårna och hängt. Minsta lilla ”motgång” och allt har blivit fel. Ungefär som hos en tvååring. 
 
Så ni kan gissa hur humöret blev när jag insåg att ”någon” ätit upp bullen jag sparat åt mig. Butter resten av dagen. Inte blev de bättre då jag skulle tömma mig hemliga nötgömma och den OCKSÅ var uppäten. Jag är ju inte direkt den som är en storätare av sötsaker. Brukar inte köpa lördagsgodis utan blir lite mera andan faller på godis, vilket är med ca 10 dagars mellanrum. Orkar jag inte handla brukar de bli en morot i stället. Typ
 
Men idag var jag som sagt snuvad på konfekten. Nej de gick ju inte att köpa en ny bulle för att ersätta den gamla. Inte viste jag VAD jag var sugen på heller, bara att jag ville ha nått sött. Kanske, eller salt. Välja godis har aldrig varit min starka sida. 
 
Den snälla mannen erbjöd sig nu på kvällskvisten att åka och handa nått. Blev uteslutningsmetoden med postitlappar. Fick en liten påse lösgodis och en dacapo. Helt okej blinköp. Är alltid spännande att öppna påsen när någon annan handlat lösgodis åt en. De om nått är väl ett tecken på hur bra man känner varandra. Påsen fick 8/10 skumtomtar. Så helt okej resultat. Jag har ju en ”grej” att allt godis måste vara delbart med två då jag sällan äter upp allt på samma dag. 
 
Nu är hälften uppätet och jag mår i stället illa. Sockerintolerant kanske?
 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: