Hur många behövs de för att skruva ihop en pulka

Var ute och fotade vid ruinerna idag inför ett sammarbete. Och då behövde vi lite rekvisita, närmare bestämt en pulka. Så snabbt in till XXL och handla billigaste möjliga. Visade sig att den behövde monteras. Krävdes många för att få ihop den. Syrran och mannen skruvade från varsit håll, G läste instuktionerna och jag höll koll på alla. Perfekt sammarbete. 
 
 
När pulkan var ihopskruvad (okej, de var bara handtagen/bromsarna och snöret man drar i som skulle läggas på plats) var ju ”någon” tvungen att uppoffra sig för att kolla att pulkan höll och att backen var åkbar. Vad skulle vi gjort om inte mannen frivilligt ställt upp på de uppdraget. Kan säga att den funkade finemang och bra fart fick han genom hela backen.
 
Sedan var de min och Gs tur att testa. Dagens hjärta i halsgropen kom när snöret lossade halvvägs upp i backen och G satt i pulkan. Som tur gick de bra och var mest jag som blev rädd. Syrran och mannen stod nere och kunde ta emot äventyraren.
 
Erkänner att jag nog inte gillar att åka pulka så fasligt mycket. Hitta dessutom fläcken med is under så gick undan. Inte ens icebuggen stoppade vår framfart. Så pappa fick ta över pulkåkandet. Vi kom fram till att vi nog A, behöver mera snö, B, mindre backar. G tyckte de var roligare att bara bli dragen i pulkan. Sedan C kanske en babypulka vore bättre
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: