Hipp hurra ett år idag

Tänk att de är ett år sedan denna plutt kom till oss. Lite större änn sina 52 cm och lite tyngre än de 3635g han vägde då. Och betydligt flera tänder har han nu, 10 st närmare bestämt och två till är på gång

15349657_10157873071215464_6812402872862860798_n.jpg

Men redan i söndags hade vi kalas (och firade honom nog från oss också, så inga paket idag tyvärr) Paket var de verkligen inget som saknades. Men då var de alla mor och farföräldrar på plats, mina syskon och deras partners och mannens styvbrorsa med sambo. Fult hus, räkande att vi var 14 personer.

 
 
Från Sydafrika fick vi en specialtransport. Svägerskan har ett ”kexföretag” och tillverkar olika kakor för beställningar. Dessa kom som en rolig överaskning. 
 
Inte alla ettåringar som får en BMW i present. Faffa J har snickrat hårt. Nu finns de inga orsaker att inte lära sig gå. (fast bäst var nog paketet med duplo, kaaaaan händ jag råkade beställa lite till jul nu)
 
Och så klart lite tårta. Sällan han ätit upp nåt så fort.  
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: