När man spenderar onödigt mycket tid på EN present

Har noterat att de skall vara julafton i morgon. Känns rätt avslappnat faktiskt. Kommer inte göra så mycket mera än att åka hem till mina föräldrar och äta julmiddag. Var några år sedan vi var där på själva julafton. Förra året tillbringade vi hemma hos oss men undantag för en timme hos svärfärldrarna. Kan ha berott på att G var 3 veckor gammal den julen
 
Har mest stökat på idag. Hade en kompis över på traditionell julmiddag, var igen ett tag sedan vi sågs. Men lika roligt blir de varje gång. Blev familjemiddag, G visade stolt upp sina nya kunskaper att själv kunna dricka ur flaska och sedan säga aaaaaaah (<—uuuuuuundrar vem som lär honom det, sneglar på mannen)
 
Slagit in de sista paketet i kväll, ni kan aldrig gissa vad de innehåller. Vissa menar att jag lade ner lite onödigt mycket tid på det, men hej, att slå in paket är halva nöjet, om de då sedan tar 30 min. Som ni ser har jag även klippt ut hål för ögonen så att stackarn inte blir rädd, och de som inte syns på bilden är att jag även klippt ut hål för nosen så han får luft. 
 
Egentligen sitter jag och väntar på att min telefon skall säkerhetskopiera sig klart. Först sa den 30 min, men nu är vi uppe i 55 min. Blir tokigt för mindre. Fick min nya telefon i dag och för att jag skall slippa onödigt krångel kan man ladda ner senaste säkerhetskopian från den gammla. Bra om de inte vore så att den senast var kopierad i september så blev lite gammal info. Hoppas de reder upp sig. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: