Vilket härligt väder

Solen sken, fåglarna kvittrade. På marken ligger snön och termometern visade på minus 4 grader. Helt perfekt väder. Så här skulle de få vara resten av vintern tack. 
 
G och jag hängde ute på gården i säkert 45 min idag. Först lite pulkaåkning fram och tillbaka på gatan (är nästan ingen trafik här) Roligt när mamma tog satts och ”sprang” med pulkan. Grannen var ute och skottade snö och hade med sin hund ute. G älskar alla djur så han blev jätteglad över vovven. 
 
Mitt lilla blåögda barn
 
Tröttnade sedan på att dra honom i pulkan så han fick upptäcka snön på egen hand. Har inte varit någon hitt tidigare men nu var de jättekul att gräva i snön. Jag fick en massa snöflingor som han frikostigt delade med sig. Om ni kollar in min instagram så ser ni en kort film där han busar. 
 
Efter ett tag tröttnade han dock och försökte rymma. Inte så lätt dock när man inte kan gå ännu, blev roliga spår på infarten när han kröp iväg. Knasbaby. Hoppas att de inte blir plusgrader på läääänge nu så kanske man vågar börja vara ute igen. Får dock lägga på den tjockare halaren om han skall börja leka i snön.
 
Gräva gräva gräva
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: