Våga släppa ut magen

Som jag nämnt ett antal gånger tidigare kommer år 2018 att ha mycket nytt med sig i bagaget. Det är nya menyer som skall planeras och nya liv som skall mötas.
 
Sanningen är den att vi kommer att bli en aningens flera i familjen i sommar. Jag kan inte bara skylla på att jag blivit tjock, utan det bor sedan nästan 20 veckor en liten plupp inne i min mage. Vi kommer alltså att bli tvåbarnsföräldrar.
 
Vissa kan kanske tycka att vi är smått tokiga. Kommer nämligen bara att bli ca 18 månader mellan knoddarna. Och ja, det ÄR tätt. Men jag är inte heller direkt ung ifall vi skulle vilja ha flera barn. Så varför inte passa på liksom.Och vad fasiken, vi har klarat av en gosse under ett år av kaos. Så varför skulle vi inte klara två barn? Med den inställningen kommer man långt (hoppas jag). Klarar de svenska prinsessorna det så klara väl vi de också. (aj fasiken vänta nu, de har barnflickor, där sket de sig direkt) 
 
Allmänt då. Jag har mått och mår bokstavligen apa. Har inte kastat upp men mått fruktansvärt illa. Inte bra att kombinera med bajsblöjor (Ägg, broccoli, blomkål, banan osv osv) Som tur har jag haft en räddande man i nöden här hemma som byter blöjorna. Tyvärr är de även han som äter alla illaluktande saker. Tröttheten har börjat släppa (om den nu någonsin kan släppa då jag inte sovit en hel natt på 1 år). Kläderna har börjat krympa men annars känner jag inte så mycket av att jag är gravid. Så länge jag slutar dra in magen dvs. Har lite svårt att ”släppa ut” magen. 
 
Den största oron är väl hur mitt ben skall fungera. Senaste testet orkade jag inte lyfta benet med en 1 kg vikt runt fotleden. Så illa är det. Men hej, vad är de värsta som kan hända liksom? Väntar på tid till fysion i alla fall. 
 
Aha säger säkert många. De var DÄRFÖR du sålde hästen. Men nej, de var inte därför. Klart att de påverkade mitt beslut, men i första hand var de nog för att hon behövde mera motion än vad jag klarade av att ge. Jag fick ge upp att vara egoistisk och i stället se till hennes eget bästa. Hotar redan att köpa ny häst till hösten (tomt hot dock)
 
Så, vill ni vara med på resan? 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: