Mamma smiter från nattningen

Igår kväll hände nått som alrdig tidigare hänt. Jag smet iväg från nattningen. Var inte ens hemma när de skedde. Första gången på 13 månader som jag var utanför dörren efter kl 19 på kvällen. Nyttigt för oss alla tror jag. Mannen har lagt G själv några gånger på kvällen men då har jag suttit i soffan och slösurfat. Dagtid har de två inte haft några problem att ”natta” men kvällarna brukar vara jobbigare av någon anledning. 
 
De hade gått bra och alla förutom vårt baby badkar överlevde. Men badkaret dog troligen redan på söndag när de trillade i golvet. Nu är de hål i det på fel ställe och läcker vatten. 
 
Var var jag då? På arbis stick-caffe med min syster. Vet inte ens hur de gick till att jag hamnade där men dit tog vi oss i alla fall. Meddelåldern var väl si sådär 50 tack vare att vi var med. Får dock fundera om de blir en fortsättning eller inte. 10 tanter som sitter och stickar och alla kände de varandra sedan innan. Vet inte om de berodde på att vi var med eller om de alltid var så tyst och lågmält. Min erfarenhet av damer i grupp i den åldern är att man knappt får en syl i vädret. 
 
Hade inget projetk på hälft där hemma så startade upp ett par fingervantar. Måste dock haft ett måndagsexemplar på garnet för de gick av (?) stup i kvarten. Vart annat varv fick jag skarva. Jättekul. Tror dock jag kommer dra upp och leta reda på ett annat mönster. En av tanterna hade stickat ett par fingervantar på tvären som man sedan sydde ihop. Hon hade dem med sig och de såg riktigt varma ut. Nått mönster hade hon dock inte. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: