Väckning 4:30

Kan säga att vi inte dirket var överens över väckningen idag. 4:30 fick jag en bok slängt i huvudet. Tydligen var de dags att stiga upp tyckte G. Eller egentligen inte. Han var supertrött men vägra sova mera. Försökte i en timme att söva om honom men fick snällt ge upp. 
 
Misstänker de kommer bli en lååååång dag idag. Han vägrade nämligen att somna i går kväll så först mot en 20:30 tog vi natt. Och under natten vaknade vi ”ett par” gånger. Mina ögon går i alla fall redan i kors och då har dagen knappt börja heller. Säkert påverkar gårdagen. Då tog han verkligen sovmorgon till 7:30 vilket typ aldrig händer plus att han sedan sov nästan 2,5 timmar mitt på dagen (brukar inte heller hända) 
 
Vi fick ju inte direkt en modell på barn som sover. De kan andra syssla med är hans åsikt. Han har fullt upp med att upptäcka värden alt vara övertrött. 
 
Vad skall man göra med barn som inte vill sova på natten? Han är antagligen släkt med mig som tycker att sova är tråkigt. Jag kan ju själv vakan mitt i natten och vara uttråkad, bara för att jag sover. Är de normalt? Som tur är jag såpass förståndigt att jag i alla fall lägger mig ner tillbaka och försöker somna om. Får lära sonen det. 
 
Maaaaaammaaaaaa, kan vi inte stiga upp NU?
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: