Minus 10 grader, Perfekt väder att gunga i

G och jag tog oss en verkligen uppfriskande promenad till parken nu på morgonen. Var nästan så att kylan bet oss lite i kinderna när termometern visade -10.5 grader plus att de blåste lite. Men de finns aldrig några dåliga kläder eller hur. Vi var båda påpackade som små sillar. 
 
På tal om gårdagens klädproblem så snodde jag mannens vintertjacka, betydligt lättare att andas i den än i min egen (även om dragkedjan nog går att dra fast ännu) Tur för mig att han tog en annan jacka när han smet iväg till gymmet på morgonen. 
 
Minus dock för glasögon när de är så här kallt (jo var så fåfäng att jag plockade bort dem när jag tog bild) Näsan fryser ju bort. Var tvungen att plocka ut linserna i går pga torra ögon så måste väl låta ögonen andas några dagar nu igen. 
 
 
 
Var en hel dagisgrupp i parken som åkte pulka. Ledarna hade fullt sjå att hålla reda på dem, gissar på att de var i åldrnarna 2-4. Jättekul tyckte G som bara satt och skrattade åt dem i gungan. Vi borde komma oss ut mera och träffa andra barn men man har blivit lite lat nu i vinter då de är en massa kläder som skall på och kalla bilar som skall startas. 
 
 
Allt som allt var vi ute i 45 min. Är nog så underbart att vara ute bara man orkar klä på sig. Hittade mina vinterbyxor (tur de har hängslen) så fast jag mest bara stod stilla frös jag inte. Tom fötterna var varma tack vare mormors stickade knästrumpor. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: