Huvudsaken är att man är ute (och mössan)

Väckte stackars G när han sovit i nästan 2,5h. Tanken är att han gärna skulle få sova i rimlig tid i kväll också. 
 
Vi samlade sedan våra kraften för att föra ut alla skräppåsar. Blev både en och två påsar + bioavfallspåsen och så lite annat smått och gott. Inte lätt att balansera allt de under en arm samtidigt som man drog pulkan med andra handen. Fick stanna lite nu som då för att plocka upp de jag tappade på vägen. Tycker dock de är rätt behändigt att bara lägga G i pulkan när man inte dirket har några långa ärenden. Han får lite variation på det sättet. 
 
Sedan slog snilleblixten till att vi kunde ju passa på att bygga en snögubbe på bakgården. Eller snilleblixt och snilleblixt. De innebär att jag fick plumsa hela vägen runt huset i 40 cm snö som var oplogad dragandes på pulkan. Nu slipper i alla fall halva huset lätt till roskistunnorna om vi säger så. 
 
Snön var dock lite för kall för att de skulle gå att göra snögubbar, Får vänta med de tills i morgon. Massa snö har vi i alla fall och ingen har ännu varit där och lekt i den. Testade att göra en snöängel men de var tydligen jättefarligt. 
 
 
För att komma ner på samma nivå som G fick jag helt sonikt lägga mig raklång i snödrivan. Tur man hade lång jacka och tjocka vinterutebyxor (tack den som uppfann ytterbyxor med hängslen, då gör de inget att man inte kan knäppa ihop dem)
 
Bästa stället är ändå verandan på framsidan om du frågar G. Troligen för att han kan krypa runt där obehindrat och så är de inte så mycket snö i vägen. Kanske man skulle satsa på att hänga där på dagarna i stället. Huvdsaken är ju att man är ute och får frisk luft, inte vad man gör. Får fixa en stol men ett varmt fårskinn till mamma bara. Och kanske babysäkra terassen liiiiite grann. Men bara lite. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: