Babyns första inköp?

Eller kanske de inte var till babyn heller. Fast de är nog den som inom sinom tid kommer att använda produkten mest. 
 
Vi var tvugna att köpa ny mikro. Kanske inte just nu och idag, men kändes som en sak som var lika bra att ta itu med i stället för att skjuta på framtiden tills den gamla kollapsade helt. Vi nötte säkert upp alla mikrovågor när vi värmde barnmat och steriliserade flaskor och tuttar. Nuförtiden tog 5+ min att värma upp maten vissa dagar medans den andra dagar har de gått på 30s. Samma sorts mat. 
 
Stackars mikron var i alla fall minst 5 år gammal, mannen kom inte ihåg när han fick den men när vi flyttade ihop 2013 följde den med honom. Min flyttade ut till kokkola och lever villaliv där. 
 
Nu var de som sagt för en ny. Vilket vi trodde skulle vara en lätt match att handla. Budgeten var dock inte så stor och alla som jag tyckte var snygga kostade många penninglappar. Okej en mikro måste ju bara ha en funktion som är värd nått och de är att den värmen maten till en bra temperatur och utseendet spelar inte så stor roll. Jag är ju lite krantig av mig och är väl inte heeeeeelt nöjd med inköpet. Men enligt rykten har den i alla fall fungerat bra till att både värma kaffe och vegemat i. 
 
Fick i alla fall inköpt en kupa på samma gång så nu slipper man kanske skrubba mikron stup i kvarten. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: