Veckohandla med en ettåring

Onsdag = veckohandling
 
En i familjen ÄLSKAR att åka och handla. Redan när vi är i källaren vid Prisma börjar han spana runt omkring sig och skrattar åt nästan alla han ser. Många är de tanter som han har charmat i hissen på väg upp eller ner. 
 
Än så länge gillar han att sitta och titta runt sig. Man får bara se upp så att man inte ställer kärran för nära någon vara, för då kan de hända att man plötsligt har en massa varor i kärran som man inte planerat att handla. Ser han nått barn så nästan trillan han ur kärran då han försöker följa dem med blicken vart de än går. 
 
Går man iväg till en annan hylla är de rätt lätt att hitta tillbaka till mannen och G, det är bara att lyssna efter hans babbel. För han pratar MYCKET och ganska högt. 
 
Kommer han åt inklöpslistan snor han den gärna. Säkert för att inspektera att man kommit ihåg att skriva upp bananer och blöjor. För länge skall den inte vara i hans nypor, då är risken rätt stor att den A är söndertuggad, B ligger strimlad i småbitar på golvet. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: