Hur mycket kattmat har du köpt idag

Denna dagen ett liv? Lite så känns det. G har inte varit på sitt bästa humör och enligt honom har de varit i klass med barnamord att bil nerlagd på golvet. Pappa har varit högre kurs än mamma och har inte han haft tid har vi alla fått höra om det. Som tur sover plöppen nu i alla fall. 
 
En stund hängde vi ute på gården i eftermiddags medan pappa tränade. Så klart började det snöa och blåsa just då, men vi hittade lite lä brevid garaget. Plötsligt dök posten oväntat upp med ett paket. Paketet har jag väntat på en vecka typ men viste inte att de skulle köras hem, brukar de inte meddela med förslag på tid?
 
Lite sur på snubben blev jag också som tycket att de där var bästa stället att ställa lådan på. Inte direkt vid ytterdörren. Nästan 16 kg bär inte jag in i alla fall. Så lådan fick snällt stå där i väntan på mannen.
 
Handlat ”lite” kattmat. Ungefär 15 kg. Två 7,5 kg säckar så nu skall vi klara oss ett tag. Zooplus hade erbjudande där en säck kosta 37€, normalt betalar vi 52€ för en sådan säck. Dyr kattmat javisst, men den är utan tillsatt sädesslag och 80% kötthalt. Rocky har  (haft) lite känslig mage eftersom han är hittekatt, är tydligen vanligt. Gissar vi har kattmat för en 4-5 månader nu. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: