Åh vad jag älskar att tanka (not)

Kutade runt på stan idag när Herr Audi började pipa om att han  hade lite ont om bränsle i tanken. Kan erkänna att jag tankar otroligt sällan nuförtiden. Fördelar med att vara fattig och ha egen bil avställd? Är tom så illa att jag inte ens vet vad bensinen kostar idag. Har i alla fall inte tankat på denna sida av 2018. Minns ärligt talat inte ens när de hände senast. 
 
Att tanka är något som faktist måste finnas på top 3 av saker jag avskyr att göra. Har ingen aning om varför (kanske någon ADHD grej?) men de blir som aldrig färdigt. Man väntar och väntar men inte tusan rinner de nått snabbare för det. Tycker de skulle behållit de gamla systemet när man kunde låsa handtaget på bensinmunstyket så man i alla fall inte behövde stå och hålla in det. När försvann de föresten? Har ett minne av att de ännu fanns när jag tog körkort då någon gång i millieniets barndom (2002?) 
 
När jag nu då lyckades ta mig till en bensinstation OCH hade pengar på kontot SAMT att Herr Audi då gnällde att han bara tänkte rulla 60 km till på maginehållet så slog jag slag i sak och tankade full tank. Tycker att jag nu har gjort mitt de kommande halvåret. Eller hur?
 
Vilket är värre att man ”frivilligt” betalar 93€ eller att de rymdes nästan 61 liter bensin?
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: