En bulle till mig, en bulle till dig

Fastlagstisdag idag, de har väl ingen missat? Och då måste man så klart äta fastlagsbullar. Tjuvstartade förra veckan men dem.  Så klart kommer stans bästa bullar från Aroma, har inte köpt några andra på flera år. Svaret är ju självklart att de skall vara med sylt. 
 
Nuförtiden får man ju inte äta nått själv om G är vaken, för han skall vara med och dela. Då är de ju en väldans tur att fastlagsbullar kommer i både mammastorlek och G storlek. Man får bulle efter hur stor man är. Är man då rätt liten och söt så är de locket som gäller, med en extra gräddklick. Mamma snor resten. Plus att hon äter upp ALL sylt själv. 
 
Vi är ju rätt restrektiva med att ge sött åt G. Vissa månader har han tur om de blir två pepparkakor på hela månaden. Sedan klart att om de är kalas får han en liten bit av nått gott. Vi har sällan bullar hemma (undatag de senaste veckorna då vi faktist haft gäster nästan en gång i veckan) så då är de lättare att inte ge. Eller så äter man när han sover.
 
Undantaget är ju då fastlagsbullen. Hela tre stycken har de gått åt i år. Så inte frossar mamma heller direkt. Fastlagsbullar är lite så där för mig att man blir sugen på dem efter julen men när man sedan ätit en eller två så är de bra och jag är nöjd. Har i och för sig fått höra att jag är konstig vad de gäller godis och om jag köper lördagsgodis finns de nästan garanterat kvar av den på tisdag. 
 
Mitt lilla rödhåriga barn. Roliga är ju att både jag och mannen är brunetter. Sonen blir rödhårig med blå ögon. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: