Godmorgon godmooooorgon

Den automatiska väckarklockan var lite tokigt inställd idag och slog upp sina blå ögon redan 5:20 idag. Sedvanlig väckning av mamma med att slänga en bok i huvudet på henne. Tyckte de var bättre förr när han gav sin mjukistax. Kanske de inte var tillräckligt effektivt sätt att få upp mamma?
 
 
Fast egetligen skall jag väl inte klaga. Han verkar äntligen börja sova hela nätter med undantag så klart (två nätter i rad i helgen vaknade han upp och vägra somna om i egen säng).Somnar ca 19:30 så de ger ju nästan 10 timmar per natt och så mycket mera borde han väl inte behöva. 
 
Vad gör man då i denna familj om man stiger upp så tidigt? Lite olika saker. Mannen smet i väg till gymmet. G och jag har ännu pyjamasparty och tittar på nyhetsmorgon/drar ut leksaker på golvet. Tänkte först att vi skulle gått ut på en tidig promenad, men mätaren visar att de är nästan -17 grader där ute så vi stannar nog inne ett litet tag till. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: