Igår rök kärlekslockarna

I går satte jag saxen i håret på G för första gången. Vilket hår tänker ni nu då, han har väl inget att klippa?  Svaret på den frågan är nej, fanns inte så mycket att klippa. Men några toffsar hade börjar hänga i ögonen och bak i nacken/runt öronen hade han börjat odla hockyfrilla. Mamma tröttnade helt enkelt på att vänta på att resten av håret skulle växa i kapp. 
 
Jag är ju en sann gör de själv:are så att klippa en ettåring kan väl inte vara så svårt. Jag har ju aldrig klippt någon och lyckats få till de snyggt (fråga bara mannen när jag skulle hjälpa honom med luggen). Rätta redskapen hade jag dessutom. Mena behöver man nått mer än en slö sax och en gles kam?
 
Förvånansvärt nöjd blev jag över resultatet, modellen smet i väg innan fotograferingen.  Han var inte dirket lätt att klippa. Ville gärna sätta fingrarna mellan eller föröskte se vad jag pysslade med när jag klippte i nacken. Leka med kammen stod också högt på listan.
 
Fick tom till nått som kan kallas frisyr med lite kortare runt öronen. Förvånad över hur några klipp kan göra så mycket med utseendet och förvandla honom från baby till pojke
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: