Vecka 25, eller är de 26 redan?

Som vanligt verkar de ju ha lite svårt att bestämma sig hur stor fostret (barnet?) och i vilken vecka jag är i. Med G sades de hela tiden att han var ett par dagar större än beräknat men inget att ta notis om. Förutom då när de var dags att vräka och de blev smått panik. 
 
Senaste ultraljudet så skulle denna baby vara 5 dagar större på, alltså nästan en hel vecka. Datumen blev dock inte flyttat men skall ju in på flera kontroller så de lär väl kolla storleken. Har ju själv trott att de nog är lite flera veckor/dagar än första mätningen
 
Summa sumarum. Så länge de inte ändrat nått datum går vi alltså in i vecka 25 idag. Mer än halvvägs och nu kan de rädda honom, eller i alla fall försöka, om de skulle starta en förlossning. En viss trygghet ger de i alla fall mig att veta att man numera ringer förlossningen och inte akuten om de är nått som känns galet. Efter vårt missfall har jag inte så stort förtroende till just akuten i gravidfrågor eftersom allt var heeeelt normalt enligt den läkaren. 
 
Magen växer i alla fall men kan inte direkt känna mig gravid. De buffas på insidan nu som då, och så klart blir man nojjig om man inte kännt nått på en timme eller två. Logiskt sätt måste väl stackarn sova ibland också och tror faktist att han just nu ligger med ryggen utåt och sparkar mera innåt, så känns de i alla fall. 
 
Foglossningarna då. Jepp de har hittat hit redan *gråter en skvätt* men är ju bara 15 veckors lidande kvar (13 om jag får bestämma). Annars mår jag väl rätt okej med tanke på omständigheterna, minus en skrällande huvudvärk som bestämt sig för att bosätta sig i mitt huvud. Alla värden är bra så den är antagligen bara hormunell, tackar för de liksom. 
 
Bjuder på en tjusig magbild. Ignorera påsarna under ögonen. Gs god nattsömn smet iväg och han ät åter vaken nattetid
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: