Sötaste hajpojken i stan?

Fick ett rusch igår och plockade bort alla strumpor som G har växt ut. Kan säga att de var på tiden för i hans strumplåda låg till och med de aldra första strumpor som han fick. Har inte varit ett högprioritetsprojekt direkt tydligen. 
 
Utresningen ledde till att vi hade exakt 1,5 par strumpor kvar. 0.5 av paren liggen under soffan så blev rätt tomt i lådan. Så illa kan man inte ha det så blev en sväng till HM efter flera par. 
 
Vi har säkert samma problem som alla andra. Strumpor hålls inte på fötterna hur man än fösöker. Eller så blir de 3 meter långa och vi har G långstrump som tassar förbi. Han har börjat gå (äntligen) så halkstrumpor skule säkert vara en god idé. Bara de skulle hållas på fötterna då. HM hade dessutom rätt dåligt utbud. 
 
Hittade i stället ett par tossor men knottror på undersidan. Så nu skall vi testa dem i stället och se om de skulle fungera lite bättre. De fanns inga ”normala” modeller. Resultatet blev en hajpojke. Han verkar i alla fall inte ogilla dem så här långt
 
 
Se upp så att mina fötter inte kommer och biiiter dig
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: