Pizza-perjantai

Skönt att det är fredag idag. Konstigt att man (jag) fortfarande har helgkänslan kvar trots att jag ”bara” går hemma och skrotar dagarna i ända. Dvs att de är inte så stor skillnad på dagarna fast det är vardag eller helg. Trots de lyckas jag i alla fall få in känslan av att nu är de leeedigt och att man kan slappna av från den stressiga vardagen. 
 
Har varit en rätt lugn dag idag. De mest spännande som hänt har väl varit att jag böt sängkläder eller att vi åkte till minimani för att handla bakplåtspapper. Ja ni hör ju hur spännade livet är nuförtiden. 
 
Vi svängde i alla fall ihop pizza till alla idag. Tre personer = tre pizzor. Är så glad att vi har varmluftsugn så kan enkelt kan slänga in alla på samma gång och inte behöver vänta på en i taget. 
 
G fick köttfärs, champinjoner och pizzaost på sin
 
Mannens vegepizza var champinjoner, lök, inlgad paprika, auraost och pizzaost
 
Min bestod av köttfärs, auraost, soltorkade tomater och pizzaost. 
 
Nu sitter pluppen och äter sin kvällssmörgås, eller i alla fall osten på den och skall snart gå och sova. Jag har en påse linschips som ligger risigt till bara han har somnat. Får se hur sent man orkar stanna uppe, tycker jag ligger i sängern redan innan 22 de flesta dagar nu för tiden. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: