Som en boll kommer jag till baka till dig-när man tröttnar på att vara gravid

Ny vecka igen. Trumpeter och fanfarer. Eller? 
 
Ärligt talat börjar jag vara lite trött på det här eländet. Fast så får man väl inte skriva. En graviditet skall vara en rosaskimrande färd bland molnen med skimrande hy och glänsande hår. 
 
Just nu känns det mera som öde och elände och allt som trillar på govlet får nog snällt ligga där. Fogarna skriker på hjälp men ingen tar hänsyn till dem, minst av alla gossen på golvet.Nattsömnen blir störd. Allt är bajs. Däremot är de inte så konstigt att jag är trött på att vara gravid. Räknade ut för ett tag sedan att jag varit gravid ca 17 av de senaste 32 månaderna. Och rätt korta pauser mellan varje. Kroppen är helt enkelt slut.
 
På tal om slut kropp. Kämpar FORTFARANDE med detta med fysioterapi. I vecka 15!!! (vecka 29 nu) frågade jag efter remiss. Fick ju ett besök till Vcs med ett program att göra hemma och uppföljning om ett par veckor. Tyckte inte att de räckte så bad om att få komma till folkhälsan där jag gått tidigare. Nähä, då måste jag först på utredning över min förmåga. Det var jag i förra veckan och de har möte idag. Troligen får jag ingen betalningsförbindelse för att jag är gravid och hon jag träffade tyckte att de är vcs som borde vara ansvariga för mig då de började behandlingen. Hon ringde ”min” fysio där men först efter påsken händer det nått pga semester (eller efter påsken kommer det brev hem). Jag önskade hjälp i ett tidigt stadium för att A kanske inte få så grymma foglossningar som senast (jepp är där redan nu) och med tanke på mitt slattriga ben som inte funkar. Lär ju klämma ut ungen innan de händer nått. 
 
Så, läget just nu är rätt surt och bittert, trots att solen skiner där ute. Som tur ”bara” 84 dagar kvar. Om han då inte gör som sin bror och blir vräkt först i vecka 42+3 (<—–NEEEEEEJ). De possitiva är väl att han inte kommer bo där inne för evigt så de blir i alla fall någon gång slut på eländet. 
 
Magen. Tänker tydligen få bristningar denna gång, inte en ända förra graviditeten. Som tur är jag inte en person som stör mig på dem. De bleknar väl med åren
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: