Var skall nya babyn sova

Snart borde man kanske ta tag i detta med att skaffa de som vi saknar i babyväg. Mycket har vi ju redan klart då vi sparat de mesta från G. Men finns ett som annat som måste kompleteras. Med G hade vi de mesta färdigt i vecka 30. Nu är vi i vecka 31 och det enda som vi egentligen har lyckats köpa är ju en dubbelvagn. Och trots att de nog är ett viktigt och stort köp så räddar de inte oss. 
 
En stor fråga är VAR skall babyn sova. Vi har varken hittat en bra säng eller egentligen bestämt oss för hur vi skall göra. G är för liten för en växasäng just nu, men frågan är om det är lönt att köpa en ny spjälsäng? Funderar lite på en bed side crib för den borde fungera åt nya barnet ungegär så länge som G ännu behöver spjälsängen. 
 
Alternativ två är att faktist köpa en ny spjälsäng som G får ha men köpa en sådan modell där man kan ändra ena långsidan till en lägre variant. Har nämligen inte hittat några nya modeller på spjälsängar som jag gillar och som passar våra behov. Många modeller går bara att höja på två sätt och den vi har idag har fyra lägen. På den finns en nivå som är precis i samma höjd som min säng, vilket var praktist nattetid när vi hade skruvat bort en långsida. 
 
Misstänker dock att med det temop vi har gällande säng kommer vi bli tvugna att bädda i mammalådan, eller så får babyn sova i ett babynest i sängen (fast då måste jag hitta ett nytt nest då den modellen jag sydde själv kommer nog inte fungera så bra)
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: