Mystiska prickar på magen

I går på morgonen hade G plötsligt dessa prickar på magen plus två likadana på höger lår. Jag blev genast rädd att de skulle vara början till vattkoppor (är tydligen inte så bra att utsätta sig för det som gravid trots att man har haft det själv) G hade (har) dock ingen feber och de verkar inte klia. Ser likadana ut idag
 
Vi har inte testat nya livsmedel, blöjor, tvättmedel osv så knappast en allergisk reaktion heller. Lite googlande och runtfrågande verkar de mest troligt att de är någon form av bett, troligen fågelloppor tror jag det var. De skulle stämma med att Rocky har börjat vara ute mera nu när vädret är bättre och gillar att sova i Gs säng när den är tom. G är enda som har fått dessa utslag, men kryper på hela min kropp av obehag. 
 
Så slängde alla lakan i tvätten och bytte till rena. Ett projekt i sig själv utan att vara gravid då våra madrassen är lite bökiga och vi har formsydda lakan. Man måste klättra upp i min säng för att få mitt lakan på plats. Är man envis så är man. 
 
Nu är det bara att vänta och se om plupparna försvinner, eller omvandlas till nått annat. I kväll märkte jag att han nog hade kliat sig lite men samtidigt verkar det mindre rött. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: